Meteen naar de inhoud
IMG_7796pasfoto

Hey hey!
Ik ben Pieter Kliff van Baak, 18 jaar en kom uit Nederland.

Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren dus 3 jaar geleden ben ik begonnen met het leren van WordPress. Dit begon rotsachtig maar uiteindelijk begon ik het echt leuk te vinden om WordPress te gebruiken om websites te bouwen, niet voor mezelf maar voor andere mensen!

Met behulp van mijn kennis van WordPress en basis codering heb ik deze website gemaakt om mijn CV en mijn WordPress vaardigheden in een keer te laten zien, dus kijk gerust even rond!

Werkervaring

2018 - Heden
Bediening/Keuken

Bij Veluwe Plaza ben ik verantwoordelijk voor de beleving van de gast, ik zet dat altijd voorop en zorg dat ze de beste ervaring hebben, ook ben ik verantwoordelijk voor de website van Veluwe Plaza en andere websites van mijn werkgever. Bij Veluwe Plaza moet je kunnen multi-tasken omdat je soms alleen werkt, als je alleen werkt moet je de kassa bedienen, eten bereiden en winkelen.

2022 - Heden
Receptie/Bediening

Bij Camping de Vinkenkamp ben ik verantwoordelijk voor de gastbeleving op de camping, ik moet ervoor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben en kunnen genieten van heerlijke gerechten in de brasserie. Bij Camping de Vinkenkamp moet je kunnen plannen, werken onder druk, omgaan met klachten, multi-tasken en nog veel meer

2021 - 2021
Stagiaire Front Office

Bij EuroParcs Beekbergen ben ik als stagiaire verantwoordelijk voor de gast en alles om hen heen. Ik zorg ervoor dat ze hun vakantie niet kunnen vergeten en dat met een glimlach. Bij EuroParcs moet je kunnen plannen, werken onder druk, omgaan met klachten, multi-tasken en nog veel meer.

Vaardigheden

Ik kan in het webdesign programma WordPress werken.

Ik kan werken in het boekingssysteem Tommy Booking en Maxxton.

Ik ben erg gastvrij, ik geef iemand graag het gevoel dat hij/zij gezien en gehoord wordt. Het geeft mij een goed gevoel te weten dat ik de dag van die persoon heb gemaakt.

Opleidingen

2022 - Heden
MBO 4 | International Hospitality Studies

2017 - 2022
VMBO 3 Kader

Pieter Kliff van Baak
info@pieterkliffvbaak.nl

Pieter Kliff van Baak

   

Inloggen als beheerder